Reizen Sri Lanka – Wanneer ga je?

Waarom zou je reizen Sri Lanka? Sri Lanka heeft een opmerkelijke verscheidenheid aan bezienswaardigheden en ervaringen te bieden voor een klein eiland. Als u interesse in wilde dieren en de natuur en niet een bepaalde hoeveelheid van het reizen in om zoveel mogelijk te zien binnen het tijdsbestek van een week tour niet erg vindt, is deze reisroute zeer veel aanbevolen.

Na een tussenstop in Colombo, ga dan naar de Culturele Driehoek en de prachtige Sigiriya fort, de meest indrukwekkende historische site in Sri Lanka. Kandy heeft een charmante koloniale sfeer en is een van de mooiste steden in Azië.

De volledige treinreis door het Heuvelland neemt u mee door de Alpen bossen Haputale, met dramatische uitzicht op de vlakten. Horton Plains is een grote hoogte Cloud Forest dat is gedrenkt in prachtige varens en bossen van rododendron.

Een bezoek aan Yala National Park in het diepe zuiden van het eiland zal een hoogtepunt zijn. Deze beroemde reservaat heeft de grootste concentratie van luipaarden in de wereld van vandaag.

Aanbevolen voor: Degenen die willen wilde dieren en natuur van het eiland, evenals de must-see culturele bezienswaardigheden te ervaren.

Wanneer ga je?

Reizen Sri Lanka Tour is mogelijk het hele jaar door

November-april
Clockwise Tour met Zuid West Of Deep South Coast Beach Stay

Mei-september
Tegen de klok in Tour met East Coast Beach Stay

Vanaf 1 september – 15 oktober Yala National Park kan soms worden gesloten voor bezoekers. In dit geval zal Uda Walawe National Park worden gebruikt met vergelijkbare accommodatie Op Uda Walawe.