Sri Lanka vakantie Duik-en snorkel

Sri Lanka is een van de beste plaatsen om te duiken, huid duiken en free-diving als het eiland natie is volledig omgeven door de oceaan en water rechtzetten. Als je gaat voor een Sri Lanka vakantie er bestaan ​​vele duikcentra die vroeger duiken apparatuur en boot diensten in te huren. Helder water betekent helder zicht en er zijn geen fabrieken dumpen onbehandeld afval in de zee. Er zijn veel plaatsen voor u om te gaan in de oceaan en zien wrakken, koralen en mariene rijden. Er zijn bijna 50 gemarkeerde scheepswrakken sites in dit paradijselijke eiland. Maar alle van hen zijn niet toegestaan ​​voor verkenningen zoals in sommige plaatsen moet je speciale permissies krijgen van de lokale autoriteiten. Wij regelen voor u om de meeste van hen verkennen door middel van de juiste manieren om uw vakantie te passen hier.

Sri lanka vakantie

In de nabijheid van Galle havengebied zijn er bijna 75 scheepswrakken zijn gespot en de meeste van deze kan worden verkend door jou. De oudste is een houten schip ligt onder de zee in de buurt van Hambantota, gemarkeerd als 2000 jaar oude. De populaire is de “HMS Herms”, die werd tot zinken gebracht door de Japanse buurt van Batticaloa in het oosten van Sri Lanka.

U kunt ook uw duiken en snorkelen tour wanneer u uw Sri Lanka tour met ons. Of u kunt alleen komen voor het en wij regelen alles uit de lucht haven pick-up, reizen, accommodatie, maaltijden, verhuur van materiaal, boot naar de duikplaats en terug naar het vliegveld om terug naar huis te vliegen.

scuba diving sri lanka

 

    • Duikseizoen in de westelijke regio is november-mei.
    • Duikseizoen in de regio Oost is mei tot oktober.

 

Het betekent dat we deze tour zowel Oost of West te bieden op een bepaald moment.

U hoeft niet om uw duiken apparatuur brengen als we ze kunnen regelen voor in te huren.

Als u begint met Negombo kunnen wij om u per boot naar bijna 25 duiklocaties.

Verder kunt u op andere soorten van activiteiten zoals het bezoeken van historische plaatsen, het bezoeken van steden, het rijden door Yala, Mieria en andere belangrijke wildreservaten.